BEN SPONG

THE RESTAURANT IN THE ROUGHS

Y4

 

The project explores the way in which we frame experience. By analysing the way “reality” is perpetually assembled, re-assembled and inhabited the project aims to explore how our various assemblies exist paradoxically and how an architecture might provoke such conditions of realisation. A spatial parallax of sorts.

Located in the Hythe roughs this project uses the programme of a restaurant to test these ideas and explore the spatial possibilities of a parallactic state; Possibilities that constantly re-invent themselves and their relations to user, site and the observer of the work.

 

02

 

01

 

04

 

03

 

07

 

06

 

05

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s